Aanmelden

OPEN CALL INSPIRATIEWEEKEND TAALKUNSTENAARS
Om jou als ontwikkelend taalkunstenaar te kunnen ontmoeten, nodigt de Tekstsmederij je met deze Open Call uit voor Het Inspiratieweekend. Dit is de plek waar we elkaar leren kennen. Drie dagen lang volg jij workshops en colleges van professionals uit het vak, is er ruimte voor vragen en krijg je bovenal volop de kans om artistieke plannen te smeden; hier tref jij misschien wel die collega voor het leven! Het inspiratieweekend is voor iedereen die aan het begin van zijn of haar professionele carrière staat toegankelijk; voor makers in de breedste zin van het woord, wel letten wij op jouw affiniteit met schrijven en (theater)taal.

WACHT NIET LANGER, MELD JE NU AAN!
Dat kun je doen door vóór vrijdag 8 november a.s. 23:59 uur onderstaand formulier in te vullen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: vrijdag 22 t/m zondag 24 november
Locatie: Dijktheater, Da Costakade 160, Amsterdam
Lestijden: vrijdag 10:00 – 17:00 uur en 20:30 – 22:30 uur (bezoek voorstelling Seks(en) Mugmetdegoudentand Theater Bellevue)
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur, Zondag 10:00 – 17:00 uur

Kosten deelname: € 100,00 (incl. Ticket voorstelling)*

*Zodra je geselecteerd wordt om mee te doen ontvang je meer informatie over het programma en betaling. Mochten de deelnemerskosten een probleem voor je opleveren, neem dan even contact op met marijke@detekstsmederij.nl om de mogelijkheden te bespreken!

  • Waarom neem je graag deel aan het Inspiratieweekend van De Tekstsmederij?
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    We zijn nieuwsgierig naar jou als taalkunstenaar. Upload hier een scène, kort verhaal of theatraal idee.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Let op de kleine lettertjes! Er zijn maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen tijdens het workshopweekend. Indien nodig passen we op basis van binnenkomst van aanmeldingen en motivatie een selectie toe.