Aanmelden

AANMELDEN INSPIRATIEWEEKEND  
2 t/m 4 oktober 2020

Wil jij je ontwikkelen als “taalkunstenaar” ? Heb je zin in een flinke portie inspiratie en prikkelende workshops van o.a. Jenny Mijnhijmer, Nhung Dam en Danielle Wagenaar? Dan hebben wij misschien wel hét ideale weekend voor in jou in onze agenda staan! Meld je nu aan voor het Inspiratieweekend van de Tekstsmederij. Van 2 t/m 4 oktober staan we klaar met ons team op een nader bekend te maken locatie in Amsterdam!

In de wereld van De Tekstsmederij draait het om vers gesmede Nederlandstalige toneelteksten. Om poëtische, rauwe, maatschappelijke vergezichten, grote en universele tragedies, vlijmscherpe komedies, naast persoonlijke verhalen. Om het zichtbaar maken van nieuw talent. Om het smeden van samenwerkingsverbanden tussen nieuwe generaties schrijvers en makers! Wij zijn het vliegwiel voor nieuwe producties. Ondertussen bieden we jou een veilige haven om artistieke signatuur, ambacht en zakelijke inzichten te ontwikkelen en te toetsen. Bij de Tekstsmederij word je gestimuleerd om kunstenaarschap te verdiepen.

HET INSPIRATIEWEEKEND
Om jou als ontwikkelend taalkunstenaar te kunnen ontmoeten, nodigt de Tekstsmederij je met deze Open Call uit voor Het Inspiratieweekend. Dit is de plek waar we elkaar leren kennen. Drie dagen lang volg jij workshops en colleges van professionals uit het vak, is er ruimte voor vragen en krijg je bovenal volop de kans om artistieke plannen te smeden; hier tref jij misschien wel die collega voor het leven! Het inspiratieweekend is voor iedereen die aan het begin van zijn of haar professionele carrière staat toegankelijk; voor makers in de breedste zin van het woord, wel letten wij op jouw affiniteit met schrijven en (theater)taal.

WACHT NIET LANGER, MELD JE NU AAN!
Dat kun je doen door vóór maandag 21 september a.s. 23:59 uur het inschrijfformulier in te vullen op onze website (zie ticketlink).

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: vrijdag 2 t/m 4 oktober
Locatie: Amsterdam (n.t.b.)
Lestijden: vrijdag 10:00 – 17:00 uur (houd de avond vrij voor voorstellingsbezoek, afhankelijk van de mogelijkheden i.vm. covid19) Zaterdag 10:00 – 17:00 uur, Zondag 10:00 – 17:00 uur

Kosten deelname: € 100,00*

*Zodra je geselecteerd wordt om mee te doen ontvang je meer informatie over het programma en de betaling. Mocht je om financiële redenen twijfelen je aan te melden, neem dan gerust contact op met onze zakelijk leider Marijke Schaap (marijke@detekstsmederij.nl)  om de mogelijkheden te bespreken!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden, de kandidaten van 2020 worden binnenkort benaderd met meer informatie.