Aanmelden

AANMELDEN PRESENTATIE REGIESESSIE LOEK EN DAAN

Schrijfster Daan Borrel (1990) studeerde Literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en is naast romanschrijver ook freelancejournalist. Ze schrijft onder meer voor NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer en ELLE over seksualiteit, intimiteit en het lichaam. In haar eerste boek Soms is liefde dit (2018) onderzoekt ze de vrijheden en beperkingen van haar seksuele verlangens als vrouw, en pleit ze voor seksualiteit en denken die meer belichaamd is.Regisseur Loek de Bakker (1992) studeerde in 2016 af aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht met een eigenzinnige versie van Ibsens Hadda Gabler. Een terugkerend thema in zijn voorstellingen is de vraag hoe je wordt wie je bent, welke invloed de ander hierop heeft en hoe je jezelf handhaaft in een complexe wereld.

Samen werken zij nu aan een nieuwe tekst en regie bij de Tekstsmederij. Een zoektocht naar de grens tussen fictie en realiteit. Over liefde, seks, gender en meer. Van 2 t/m 13 juni sluiten ze zich samen met coach Nhung Dam en acteurs Mirthe Labree en Alex Hendrickx twee weken op in de studio van Stipproducties om met elkaar aan het stuk te werken. Op vrijdag 12 juni zijn er twee momenten waarop publiek welkom is om de eerste resultaten van de regiesessie te komen bekijken: om 16:00 uur en om 20:00 uur.  Theatermaker en presentatrice Yahmani Blackman zal vervolgens een kort nagesprek leiden en wij zijn benieuwd naar jouw eerste meningen en ervaringen!

Let op: in verband met de strikte maatregelen vanuit het RIVM geldt er een speciaal protocol. Dit betekent dat we slechts plek hebben voor 20 mensen per keer. Voor de aanmeldingen geldt daarom helaas: vol is vol! Zodra je je hebt aangemeld ontvang je van ons een mail over de betaling en de geldende regels.

Adres: Nieuwe Leliestraat 169, 1015 HD Amsterdam